Prijzen Visserijdagenloterij overhandigd

Prijzen Visserijdagenloterij overhandigd

Afgelopen zaterdag was het voor een viertal Harlinger gezinnen feest en terecht. Want na de trekking op 5 september jl. van de onlangs gehouden Visserijdagenloterij bleken zij in het bezit te zijn van een winnend lot.

Een drietal van hen was in de morgenuren van 28 september te gast bij Barend Hogerhuis van Expert Harlingen, die in het bijzijn van bestuurslid en penningmeester Visserijdagen, Gerard Ploeg niet alleen de gewonnen prijzen mocht overhandigen, maar ook een bos bloemen en gratis thuisbezorging.

In samenwerking met Expert was de vierde prijs – een infrarood verwarmingspaneel – voor de familie Switijnk, terwijl mevrouw Betty Klein de derde prijs – een 55 inch Samsung TV in ontvangst mocht nemen. De tweede prijs – een AEG warmtepompdroger – was voor de heer Michael Kok, die vergezeld werd door zijn zoon.

 

V.l.n.r. Gerard Ploeg, Michael Kok en zoon, Mevrouw Switijnk, Barend Hogerhuis en Betty Klijn. (foto Dorus Breidenbach)

Aansluitend ging het naar de Grote Bredeplaats waar mevrouw Tineke Tekstra uit handen van eigenaar Benn de elektrische fiets in ontvangst mocht nemen.

Namens het bestuur van de Visserijdagen van harte gefeliciteerd en veel plezier met de door u gewonnen prijs.

 

 

V.l.n.r. Met een handdruk overhandigd eigenaar Benn de elektrische fiets aan mevrouw Tekstra onder het toeziend oog van Gerard Ploeg.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.